ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК “БАМИ КОР“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
30.11.2019 18:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 8. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ2525253
ОК “БАМИ КОР“0909140

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Давитков Марјан
Втор судија
Здравески Славчо