ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК “БАМИ КОР“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
20.12.2018 19:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 11

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ252522253
ОК “БАМИ КОР“231625151

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

ОК “БАМИ КОР“

Судии

Прв судија
Ристовски Милан
Втор судија
Серафимовски Предраг
Делегат
Карановиќ Зоран