ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК „ВАРДАР“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
09.12.2020 19:00 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 1.1

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“202521191
ОК „ВАРДАР“252125253

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ВАРДАР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Зафиров Ѓоре
Втор судија
Новачев Сашо
Делегат
Ристоски Љупчо