ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК „ВАРДАР“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
13.03.2021 15:30 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 1.7

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“251725253
ОК „ВАРДАР“152523181

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ВАРДАР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Јосифовски Драган
Втор судија
Серафимовски Предраг
Делегат
Трајков Мирко