ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК „ВАРДАР“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
10.04.2021 13:00 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 1/2 финале

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“2525253
ОК „ВАРДАР“1512140

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ВАРДАР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Јосифовски Драган
Втор судија
Серафимовски Предраг
Делегат
Трајков Мирко