ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
20.04.2019 20:00 Прва Државна лига - мажи 2018/2019 2-1-10

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“2525253
ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“1620120

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Ристовски Милан
Делегат
Ристоски Љупчо