ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
10.02.2021 20:30 Куп на ОФМ - мажи 2020/2021 1/4 финале 2

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“2525253
ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“0717150

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимов Благој
Втор судија
Маџаров Ѓоше
Делегат
Тасев Марјан