ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
14.11.2018 20:00 Прва Државна лига - мажи 2018/2019 3

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“2525253
ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“514160

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Ристовски Милан
Делегат
Карановиќ Зоран