ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
23.11.2019 17:30 Прва Државна лига - жени 2019/2020 6. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ192620261
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“252425283

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Јосифовски Драган
Делегат
Трајков Мирко