ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК „ЛИРИЈА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
16.02.2019 19:00 Прва Државна лига - мажи 2018/2019 2-1-1

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“2525253
ОК „ЛИРИЈА“1115100

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

ОК „ЛИРИЈА“

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Ристовски Милан
Делегат
Ристоски Љупчо