ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК „ЛИРИЈА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
15.02.2020 19:00 Прва Државна лига - мажи 2019/2020 Втора фаза 1.1

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“2525253
ОК „ЛИРИЈА“1323180

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ЛИРИЈА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Ристовски Милан
Делегат
Ристоски Љупчо