ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК „ЛИРИЈА“

Преглед

Содржина

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
15.12.2018 19:00 Прва Државна лига - мажи 2018/2019 8

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“2525253
ОК „ЛИРИЈА“1315180

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

ОК „ЛИРИЈА“

Судии

Прв судија
Ристовски Милан
Втор судија
Спасовски Далибор
Делегат
Трајков Мирко