ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
24.11.2018 17:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 7

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ2525253
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“98120

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Јосифовски Драган
Втор судија
Спасовски Далибор
Делегат
Ристоски Љупчо