ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК „УГД СТУДЕНТ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
18.12.2019 19:00 Прва Државна лига - мажи 2019/2020 9. коло

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“252025253
ОК „ШТИП – УГД ШТИП“182520121

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ШТИП – УГД ШТИП“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Ристовски Милан
Делегат
Пеица Светислав