ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК “УСКАНА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
29.02.2020 16:30 Прва Државна лига - жени 2019/2020 Втора фаза 2.3

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ25252224072
ОК “УСКАНА“21222526153

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УСКАНА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Саздовски Никола
Втор судија
Здравески Славчо
Делегат
Пеица Светислав