ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК “УСКАНА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
06.04.2019 18:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 2-2-8

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ2825253
ОК “УСКАНА“2619170

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УСКАНА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Ристовски Милан
Втор судија
Серафимовски Предраг