ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК „ШТИП – УГД ШТИП“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
29.02.2020 19:30 Прва Државна лига - мажи 2019/2020 Втора фаза 1.3

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“2525253
ОК „ШТИП – УГД ШТИП“1213200

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ШТИП – УГД ШТИП“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Јосифовски Драган
Делегат
Ристоски Љупчо