ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК „ШТИП – УГД ШТИП“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
19.10.2020 18:00 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 2. коло

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“2525253
ОК „ШТИП – УГД ШТИП“1716180

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ШТИП – УГД ШТИП“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Ристовски Милан
Делегат
Ристоски Љупчо