ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК „ШУТОВА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
02.03.2019 19:45 Прва Државна лига - мажи 2018/2019 2-1-3

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“18252520132
ОК „ШУТОВА“25232025153

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ШУТОВА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Амбарков Орданче
Втор судија
Новачев Сашо
Делегат
Ристоски Љупчо