ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
24.11.2018 19:00 Прва Државна лига - мажи 2018/2019 5

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“2525253
ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“1715200

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Ристовски Милан
Делегат
Ристоски Љупчо