ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ Ф“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
09.11.2019 18:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 4. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ2023180
ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“2525253

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Спасовски Далибор
Делегат
Трајков Мирко