ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК „ЏИО СТРУМИЦА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
01.03.2021 18:00 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 1.5

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“19222525102
ОК „ЏИО СТРУМИЦА“25252018153

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ЏИО СТРУМИЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Саздовски Никола
Втор судија
Христов Јосип
Делегат
Трајков Мирко