ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК „ЏИО СТРУМИЦА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
03.04.2021 17:30 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 1.11

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“212525253
ОК „ЏИО СТРУМИЦА“252322211

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ЏИО СТРУМИЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Здравески Славчо
Втор судија
Саздовски Никола
Делегат
Карановиќ Зоран