ОК “УСКАНА“ / ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
13.03.2021 14:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.8

Резултат

Тим12345T
ОК “УСКАНА“2525253
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“1317200

ОК “УСКАНА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Василевски Васко
Втор судија
Поповски Златко
Делегат
Николоски Андреј