ОК “УСКАНА“ / ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
02.03.2019 14:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 2-2-3

Резултат

Тим12345T
ОК “УСКАНА“251825253
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ202516231

ОК “УСКАНА“

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

Судии

Прв судија
Спасовски Далибор
Втор судија
Јосифовски Драган