ОК “УСКАНА“ / ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
05.03.2021 16:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.7

Резултат

Тим12345T
ОК “УСКАНА“0000000
ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“2525253

ОК “УСКАНА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Јосифовски Драган
Делегат
Ристоски Љупчо