ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“ / ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
05.12.2020 13:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.1

Резултат

Тим12345T
ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“2525253
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“1219190

ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Давитков Марјан
Втор судија
Петровска Елеонора
Делегат
Пеица Светислав