ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“ / ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
08.11.2020 13:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 4. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“2525253
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“2012210

ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Здравески Славчо
Втор судија
Весевски Давор
Делегат
Трајков Мирко