ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“ / ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
20.03.2021 13:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.9

Резултат

Тим12345T
ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“2525253
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“1813190

ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Христов Јосип
Втор судија
Јаневиќ Моника
Делегат
Никчевиќ Сања