ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“ / ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
21.11.2020 13:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 6. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“251425253
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ202517211

ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Давитков Марјан
Втор судија
Весевски Давор
Делегат
Пеица Светислав