ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“ / ОК “УСКАНА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
27.02.2021 12:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.6

Резултат

Тим12345T
ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“25252519153
ОК “УСКАНА“27180725102

ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УСКАНА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Саздовски Никола
Втор судија
Петровска Елеонора
Делегат
Карановиќ Зоран