ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“ / ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
03.02.2021 20:00 Куп на ОФМ - жени 2020/2021 1/8 финале

Резултат

Тим12345T
ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“16252025092
ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“25192521153

ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Христов Јосип
Втор судија
Весевски Давор
Делегат
Карановиќ Зоран