ОК „ШКЕНДИЈА“ / ГОК „БОРЕЦ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
29.02.2020 17:00 Прва Државна лига - мажи 2019/2020 Втора фаза 2.2

Резултат

Тим12345T
ОК „ШКЕНДИЈА“26252123092
ГОК „БОРЕЦ“24222525153

ОК „ШКЕНДИЈА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ГОК „БОРЕЦ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000