ОК „ШКЕНДИЈА“ / ОК „ЛИРИЈА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
20.03.2021 16:00 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 2.8

Резултат

Тим12345T
ОК „ШКЕНДИЈА“132723221
ОК „ЛИРИЈА“252525253

ОК „ШКЕНДИЈА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ЛИРИЈА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Саздовски Никола
Втор судија
Јовчевски Стојанче
Делегат
Пеица Светислав