ОК „ШКЕНДИЈА“ / ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
03.04.2021 16:00 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 2.10

Резултат

Тим12345T
ОК „ШКЕНДИЈА“2525253
ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“1612230

ОК „ШКЕНДИЈА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Јосифовски Драган
Втор судија
Серафимовски Предраг
Делегат
Пеица Светислав