ОК „ШКЕНДИЈА“ / ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
09.11.2020 18:00 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 5. коло

Резултат

Тим12345T
ОК „ШКЕНДИЈА“2525253
ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“1516140

ОК „ШКЕНДИЈА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Христов Јосип
Втор судија
Давитков Марјан
Делегат
Здравески Здравко