ОК „ШТИП – УГД ШТИП“ / ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
12.12.2020 14:00 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 2.1

Резултат

Тим12345T
ОК „ШТИП – УГД ШТИП“2525253
ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“1221140

ОК „ШТИП – УГД ШТИП“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Белевски Иван
Втор судија
Серафимов Благој
Делегат
Тасев Марјан