ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ КВ“ / ОК “БАМИ КОР“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
24.11.2018 13:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 7

Резултат

Тим12345T
ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“2525253
ОК “БАМИ КОР“1320190

ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Саздовски Никола
Втор судија
Цеков Александар
Делегат
Карановиќ Зоран