ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ КВ“ / ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
13.04.2019 16:30 Прва Државна лига - жени 2018/2019 2-1-9

Резултат

Тим12345T
ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“2525253
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“2223200

ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Ристовски Милан
Делегат
Трајков Мирко