ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ КВ“ / ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
10.11.2018 19:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 5

Резултат

Тим12345T
ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“18192525142
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“2525198163

ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Саздовски Никола
Втор судија
Цеков Александар
Делегат
Пеица Светислав