ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“ / ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
31.03.2021 17:00 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 2.9

Резултат

Тим12345T
ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“2525253
ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“1216210

ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Амбарков Орданче
Втор судија
Белевски Иван