ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“ / ОК „ЛИРИЈА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
06.02.2021 18:00 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 2.2

Резултат

Тим12345T
ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“1322200
ОК „ЛИРИЈА“2525253

ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ЛИРИЈА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Спасовски Далибор
Делегат
Здравески Здравко