ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“ / ОК “БАМИ КОР“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
20.02.2021 13:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.5

Резултат

Тим12345T
ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“2525253
ОК “БАМИ КОР“1719160

ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Ѓорѓиев Орце
Втор судија
Весевски Давор
Делегат
Никчевиќ Сања