ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“ / ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
27.02.2021 12:30 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.6

Резултат

Тим12345T
ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“2525303
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“1715280

ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Јовчевски Стојанче
Втор судија
Давитков Марјан
Делегат
Никчевиќ Сања