ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“ / ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
06.12.2020 16:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.1

Резултат

Тим12345T
ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“2525253
ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“1923150

ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Жабев Зоран
Втор судија
Амбарков Орданче
Делегат
Никчевиќ Сања