ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“ / ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
15.11.2020 13:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 5. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“252514253
ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“192225181

ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Здравески Славчо
Втор судија
Цеков Александар
Делегат
Трајков Мирко