ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“ / ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
06.02.2021 12:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 1.3

Резултат

Тим12345T
ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“2525253
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ1118130

ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Цеков Александар
Втор судија
Весевски Давор
Делегат
Здравески Здравко