ОК „ЏИО СТРУМИЦА“ / ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
08.02.2021 16:30 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 1.2

Резултат

Тим12345T
ОК „ЏИО СТРУМИЦА“242525253
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“261519161

ОК „ЏИО СТРУМИЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Христов Јосип
Втор судија
Саздовски Никола
Делегат
Карановиќ Зоран