ОК „ЏИО СТРУМИЦА“ / ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
20.03.2021 17:00 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 1.8

Резултат

Тим12345T
ОК „ЏИО СТРУМИЦА“21252518112
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“25192225153

ОК „ЏИО СТРУМИЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Зафиров Ѓоре
Втор судија
Жабев Зоран
Делегат
Атанасов Трајче