ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“ / ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
06.02.2021 17:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 1.3

Резултат

Тим12345T
ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“2525253
ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“2321150

ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Зафиров Ѓоре
Втор судија
Новачев Сашо
Делегат
Тасев Марјан